Enkele lustopwekkende natuurlijke producten
Seks is nog steeds een taboe. Lustopwekkende middelen des te meer! Maar… lustopwekkende middelen gebruiken is heus niet iets om je voor te generen. Gebruik je deze, zorg er dan wel voor dat je een natuurlijke producten gebruikt, die niet schadelijk zijn voor je lichaam en/of je gezondheid. Hieronder krijg je alvast enkele tips op een rijtje op je seksleven nieuw leven in te blazen! Oh enneuh... ter info: ben je een drinker of een roker? Alleen al de stap maken naar een rookvrij leven is goed voor je libido!

De Spaanse vlieg als natuurlijk afrodisiacum

De Spaanse vlieg is misschien niet bij iedereen gekend. Het is echter geen vlieg maar een giftige kever afkomstig uit Zuid-Europa, dewelke de stof cantharide bevat. Deze stof is bijtend en kan hierdoor de urineleider irriteren. Voor het afrodisiacum wordt de kever vermalen tot een poeder en vaak verkocht als liefdesdrank.

Echter zal je dit niet vaak meer terugvinden in de erotische shops, net doordat het giftig is. Wel zal je middeltjes terugvinden met bijvoorbeeld cayennepeper of andere kruiden. De reactie van de echte Spaanse vlieg? Voor de mannen betekent dit een snellere en gemakkelijkere erectie en voor de vrouwen een verhoogde opgewondenheid, door een jeukend gevoel rondom de vagina.

Meer groenten op het bord

Groenten zijn gezond en lekker. Ze worden hoog aangeschreven door voedingsspecialisten en diëtisten, dus we proberen ze dagelijks te verorberen. Maar… wist je dat deze ook bevorderlijk zijn voor je seksleven? Een reden te meer dus om meer groenten op je bord te scheppen! Sommige zijn goed voor de spermaproductie, andere zijn dan weer goed voor je bloedcirculatie. Enkele voorbeelden van seksueel geladen groenten zijn:

  • Knoflook: verbetert de spermakwaliteit, dankzij de aanwezigheid van de stof selenium
  • Rode peper: bevordert de bloedcirculatie, dankzij de hoge aanwezigheid van vitamine C
  • Asperge: bestrijdt de vermoeidheid, waardoor de zin in seks vergroot

Kruiden voor een pittige relatie

Kruiden gebruiken we allemaal. In de keuken verwerken we ze in alle mogelijke gerechten, zodat we kunnen genieten van een veel vollere smaak van alle ingrediënten. Maar… wist je dat kruiden ook je seksleven wat pittiger kunnen maken? Inderdaad, sommige kruiden kunnen wel degelijk gebruikt worden als een natuurlijk afrodisiacum:

  • Saffraan: dit oranjeachtige kruid stimuleert onze erogene gebieden
  • Kruidnagel: kauw je op dit kruid, dan zal je zowel je fysieke als je geestelijke vermoeidheid van de baan helpen
  • Zoethout: werkt vooral stimulerend bij vrouwen, aangezien deze hormoonstoffen heeft
  • Nootmuskaat: zeer bevorderlijk voor de potentie. Maar let op: een teveel zorgt voor hallucinaties, wat net teveel van het goede is!